Hét bedrijf voor innovatieve waterbouwkundige constructies met Ground Consolidators

 

Over GeoHooks

 

GeoHooks ontwerpt en levert waterbouwkundige constructies gebaseerd op Ground Consolidators (GC's). Via de homepage zijn de producten te vinden.

 

Anome Projects

In de jaren 2007 – 2011 heeft Anome Projects veel onderzoek verricht naar mogelijkheden van GC’s, o.a. met TU Delft, Havenbedrijf van Rotterdam, Ingenieursbureau gemeente Rotterdam, Rijkswaterstaat Innovatie Test Centrum, WUR, GreenGran, M-Plastics, Pezy product Innovation, Boskalis, Heijmans, Deltares, AgentschapNL.

Voor achtergrondinformatie over GC's en GC gerelateerd onderzoek wordt verwezen naar de website van Anome Projects

 

GeoHooks

Medio 2011 is besloten dat dit onderzoek dermate veelbelovend was dat GeoHooks opgericht is, om verdere uitrol van de techniek te realiseren. GeoHooks levert als zelfstandige partij aan (semi-) overheden, aannemers, NGO’s enz . GeoHooks is een Joint Venture tussen Boskalis BV en Anome Projects BV, en staat open voor samenwerking met alle partijen in de grond- weg- en waterbouw. GeoHooks kan een turnkey pakket samenstellen voor aannemers. Waar gewenst kunnen in samenwerkingsverbanden alle stappen in de keten van eerste ontwerp tot en met meerjarig onderhoud uitgevoerd worden.

Eerste directeur van GeoHooks is Andries Hof. Dries heeft vele jaren ervaring in de waterbouw.
Contact Dries via Dries Hof

 

 

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar info@geohooks.nl